Нашата апаратура

МАГНИТОТЕРАПИЯ

ТАРГЕТИРАНА РАДИОЧЕСТОТНА ТЕРАПИЯ

Mагнитотерапията е с доказан медицински подход, използван за лечение на болка и ускоряване възстановяването на тъканите. Магнитните апликатори на BTL са най-мощните на пазара Разпологаме с голям избор от различни апликатори с уникалната технология Focused Magnetic FieldTM. Цветният сензорен екран и предварително зададените протоколи правят магнитотерапията лесна и ефективна.

УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ

Използването на ултразвукова терапия е ефективен метод за намаляване на мускулния спазъм или редуциране на боклата Ергономичните ултразвукови глави на BTL, които работят с различна честота, разполагат с визуален и звуков контрол на контакта. Уникалната, свободна от оператор технология HandsFree Sono® позволява терапията да се извършва сама, без възможност за предозиране или грешки от терапевта.

ЕЛЕКТРОТЕРАПИЯ

Електротерапията е доказан и ефективен метод за третиране на болката и за мускулна стимулация. BTL предлага най-модерните апарати за електротерапия на пазара, с най-голям набор от ниско и средночестотни токове. Сензорният екран и предварително зададените протоколи позволяват лесна и ефективна разбота с устройството, което осигурява най-добрата терапия за пациента.