Нашата апаратура

ТАРГЕТИРАНА РАДИОЧЕСТОТНА ТЕРАПИЯ

BTL-6000 TR-Therapy доставя високочестотна електромагнитна енергия в желаната тъкан, което води до селективното и загряване. Най-често срещаните индикации включват: мускулни спазми, болезнени точки, миалгия, тендинит, цервикална болка, и пост-травматичен оток. Комбинация от мануалните техники на терапевта в съчетание с BTL-6000 TR-Therapy, прави тaзи терапевтична концепция най-модерната терапия, която осигурява моментални резултати, директно върху мястото на болка.

BTL-5000 SWT POWER + HIGH INTENSITY LASER 12 W

Единствената система на пазара, която комбинира две изключителни технологии, в една машина. Обширен списък от клинично показани лечения. Максимални резултати, при работа с двете терапии, една след друга, в специфична последователност. Моментално елиминиране на болката и мощен оздравителен процес

МАГНИТОТЕРАПИЯ

ТАРГЕТИРАНА РАДИОЧЕСТОТНА ТЕРАПИЯ

Mагнитотерапията е с доказан медицински подход, използван за лечение на болка и ускоряване възстановяването на тъканите. Магнитните апликатори на BTL са най-мощните на пазара Разпологаме с голям избор от различни апликатори с уникалната технология Focused Magnetic FieldTM. Цветният сензорен екран и предварително зададените протоколи правят магнитотерапията лесна и ефективна.

УДАРНО-ВЪЛНОВА ТЕРАПИЯ

BTL Shockwave ударно-вълновата терапия е неинвазивно решение за мускулно-скелетната болка. Екстракорпоралната ударно-вълнова терапия е често използвана във физиотерапията, ортопедията и спортната медицина. Приложенията ѝ са най-вече свързани с лечение на хронични заболявания на мускулите и сухожилията, болки във врата и кръста. Най-общите индикации включват: болки в раменете, епикондилит, болки в кръста, болки в ахилесовото сухожилие, пателарен тендонит и болезнени точки.

УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ

Използването на ултразвукова терапия е ефективен метод за намаляване на мускулния спазъм или редуциране на боклата Ергономичните ултразвукови глави на BTL, които работят с различна честота, разполагат с визуален и звуков контрол на контакта. Уникалната, свободна от оператор технология HandsFree Sono® позволява терапията да се извършва сама, без възможност за предозиране или грешки от терапевта.

ЕЛЕКТРОТЕРАПИЯ

Електротерапията е доказан и ефективен метод за третиране на болката и за мускулна стимулация. BTL предлага най-модерните апарати за електротерапия на пазара, с най-голям набор от ниско и средночестотни токове. Сензорният екран и предварително зададените протоколи позволяват лесна и ефективна разбота с устройството, което осигурява най-добрата терапия за пациента.

SUPER INDUCTIVE SYSTEM

РАЗРАБОТЕН ОТ ИНЖЕНЕРИ, СЪЗДАДЕН ЗА ВАС BTL представя иновативния Super Inductive System (SIS) – медицински уред за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия. Технологията се базира на електромагнитно поле с висок интензитет, което повлиява благоприятно върху човешките тъкани. Терапевтичните ефекти, до които води терапията, са облекчаване на болката, заздравяване на фрактури, миорелаксация, миостимулация и мобилизация.

АПАРАТ ЗА ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Лимфният дренаж е добре познат и клинично доказан терапевтичен метод, носещ незабавни резултати. BTL Лимфастим апаратът се базира на принципите на пневматичната пресотерапия. Специалните апликатори със застъпващи се камери осигуряват нежен масаж, стимулиращ естествената циркулация на лимфата в човешкото тяло.