Какво казват пациентите за нас ?

Изключителни професионалисти!!! Назначеното ми лечение в изключително кракти срокове оказа положително влияние.

Zarko Behar

Прекрасно място с иновативна апаратура, професионално отношение, грижа и внимание към пациента от целия екип. Благодаря на Д-р Думанова и Ради за бързото ми възстановяване.

Петя Петкова-Генова

Изключително доволна съм от услугите, които предлага центърът. Всички са усмихнати, приветливи и безкрайно отдадени на пациентите. Това което ме спечели най вече, е доброто отношение и професионалността на екипа, и не на последно място, това че се спазва добра хигиена. Радвам се че ви открих.

Ive Lina

учтиви, професионалисти, бързи реакции и съобразителни, усмихнат колектив

Yana Vateva-Himcheva

Висок професионализъм прекрасно отношение към пациента.Благодарности за помощта .Наскоро посетих и стоматолога Др Йорданов и горещо ви го препоръчвам.

Шена Караджова

Супер отношение и перфектен професионализъм

Veselin Chakarov

Апаратурата им е на европейско ниво .Др.Думанова е изключителен физеотерапевт,като проявява професионализъм при индивидуален подход към всеки пациент.Колектива е също на ниво и работи в екип.

Ева Къналян

Професионалисти , които се грижат за твоето здраве . Мил , учтив и много коректен персонал . Те са пример как трябва да се работи ☘️💐

Mirela Chilingirova

Една от най-лъчезарните ни пациентки

Ани е бронзов медалист от Балканиада по волейбол в Казанлък. До 2018 играе за отбора на Марица. При нас дойде след операция по повод тежка травма на мениска на колянната става и връзковия апарат. Операцията е протекла успешно, но Ани беше с 2 патерици и не можеше да стъпва на този крак.
Проведохме цялостна физиотерапия и рехабилитация. Приложихме основни методи на лечение- магнитотерапия, средночестотни токове, ултразвук, кинезитерапия. Особено много помогна за възстановяването лазертерапията, гунафорезата и електростимулациите на мускулатурата с високоинтензивния магнит.
Така Ани ходи спокойно без патерици и може отново да тренира. Пожелаваме й успех във всичко, което прави.

Успех Ани