Rocktape – Кинезиологичният тейпинг

Rocktape – Кинезиологичният тейпинг

Кинезиологичният тейпинг е много ефективен метод, подпомагащ кинезитерапията и по-бързото възстановяване на тъканите, без да се налага спиране на работа (тренировки) или обездвижване на заболелият участък. Поради тази причина тази техника се наложи като изключително важен метод на лечение и профилактика основно в спорта, но и във физиотерапията като цяло. За да е максимално ефективен кинезиологичният тейпинг, най-важно е да се определи методиката на поставянето му.

Марката кинезиологичен тейпинг с която работим и която е доказала ефективността си и в световен мащаб са Rocktape. Те имат много добро прилепване и с тях може да сте сигурни, че няма да ви подведат повреме на състезание или дълги физически натоварвания. Rocktape имат голямо разнообразие на цветове, модерни са и човек не се чувства болен с тях.

Как действа:

RockTape повдига кожата от мускула, създавайки декомпресиращ ефект. RockTape са по-еластички, лепкави и здрави от останалите ленти на пазара, заради което са предпочитани от атлети и професионални медици по целия свят.

Предимства:

• Облекчават подуването чрез декомпресия, което ускорява възстановяването.

• Помагат за поддържането на правилно положение на тялото.

RockTape е бранд, идващ от слънчева Калифорния, чиято цел е да помага на спортистите на всяко ниво да стават по-силни и да е движат повече и по-свободно, предоставящи им най-добрите кинезиологични ленти, авангардно обучение и продукти за фитнес поддръжка. Наборът от продукти, които RockTape предлага е събразен с изискванията на тялото и средата, в която то се движи. Лидер в прозиводството на кинезологичи ленти и обучения за работа с тях!